perfect in protection

MrSoft Oktatási és Kereskedelmi Kft.

MrSoft Kft - Magánszemélyek alapították 1990-ben. Szoftverfejlesztéssel, valamint egyedi szoftverek, hardver- és szoftverkulcsok forgalmazásával foglalkozunk.

Szakértői vagyunk a szoftver-, dokumentum-, hozzáféréskezelés- és média védelmi megoldásoknak.
A Wibu-Systems AG 25 éve világszinten is piacvezető, szabadalmaztatott technológiai és kivitelezési megoldásait - WibuKey, CodeMeter - igen széles referencia tábor alkalmazza. 15 éve forgalmazzuk kizárólagosan, több otszágban is termékeit.

CodeMeter - az első, ahol egy kulcs több gyártó licenceit is képes kezelni. Egyedi sajátossága, egy kulcs kezeli az egy felhasználós és hálózati licenceket, több, mint 250 paraméter állítható be minden licenchez, melyből közel 6.000 fér el egy kulcsban. Hardver kialakítása közel 14 féle megjelenésű (pl. USB, SD, µSD, CF, ASIC), melyek azonos CodeMeter technológiát alkalmaznak, így licenc kezelés terén csereszabatosak.

CmActLicense - nagy példányszámú, igen alacsony költségű licencek biztonságos forgalmazásához.

CodeMeter License Central - alkalmazásával a licencek széleskörűen hozhatók létre és tarthatók nyilván.
Az un. ticket rendszerü licenc értékesítésnél (mint pl. a buszjegynél) a Kiadó-Nagyker-Kisker-Végfelhasználó lánc egyszerűen kezelhető. A végfelhasználó határozhatja meg, hardver vagy szoftverkulcsba szeretné realizálni a licencet. Internetes áruházba integrálva a webáruházban online lehet fizetni és a webáruház írja a kulcsba a megvásárolt licence(ke)t - teljesen automatizálható szoftver értékesítési megoldás.
Desktop alkalmazása ingyenes!

ERP és CRM rendszerek teljesen online, a felhőből, biztonságosan üzemeltethetők a hozzáférés- és licenc kezelési megoldásaival. A kiadó könnyen, a licenc személyre szabásával teheti egyedivé az adott felhasználó hozzáférését, a termék kezelését.

Cloud Computing - Elsőnek sikerült a felhőben, egyedi gépre telepített operációs rendszeren futó védett szoftver licenckezelését a kezelő gépére csatlakoztatott kulcs segítségével szabályozni. Ez nagy távlatokat nyit meg az online szoftverhasználat értékesítési lehetőségénél.

Támogatott operácis rendszerek:

    Windows XP / 2003 / Mobile / Vista / 2008 / 7 / 8 / CE / Embedded / Server 2012
    .NET 1.1, 2.0, 3.0, 3.5, és 4.0
    VxWorks
    Linux
    Mac OS X
    Suns Solaris 10
    Java

További információkért keressen az elérhetőségeinken.