perfect in protection

PC szoftver

A CodeMeter® páratlan kombinációját kínálja a maximális védelemnek és a magas szintû licencelési megvalósításnak a szoftvere számára. Széleskörû eszköztár segíti egyszerûen és biztonságosan integrálni a CodeMeter védelmi technológiát a szoftver termékeibe. Az integráció a back office folyamataiba azt jelenti, egyszerûen és rugalmasan tudja terjeszteni a saját fejlesztésû szoftvereit.

Előnyök:

  • Kevesebb kalóz másolat, vagyis növekedik a bevétele a legális értékesítésből
  • Az új vásárlói kedvezõen fogadják a rugalmas licencelési megoldásait
  • Költség megtakarítást eredményez az automatikus licencelés és terjesztés
  • Védelem a szellemi tulajdonára és befektetésére

Hogyan mûködik?

Védje a szoftverét a CodeMeter® technológia alkalmazásával.

Egy automatikus védelmi rendszer, kiegészítve egy kibõvített API és AxProtector alkalmazással, használható a legismertebb operációs rendszereken, mint a Windows, Linux, Mac OS, továbbá a .NET és Java programok számára.

Ahogy a felhasználói szoftver elkészült és kész az adott változat, a futtatható kód titkosított lesz. Minden vásárló ugyan azt a védett verziót kapja meg. A következõ lépés egyedi licencet generálni minden vásárlónak, mely tartalmazza a megvásárolt funkciókat és termékeket. Az Ön döntésétõl függ, a vásárló hogyan kapja meg a licencet: egy CmDongle licencként vagy géptõl függõ CmAct licenc fájlban. Definiálni kell a licenc tipusát minden felhasználó számára, pl. lokális egy felhasználós, konkurens hálózati vagy egy idõkorlátos (próba verzió) licenc lesz. Ez nem igényel a szoftverben semmilyen változtatást.

Licenceket gyorsan és könnyen lehet generálni a CodeMeter License Central használatával. Ez a teljes megoldás elérhetõ mint egy ingyenes free Desktop Edition vagy mint egy Internet Edition. Ez utóbbit egybeépíthetõ és alkalmazható a meglévő folyamataiba. Vagy válassza a Konzultációs és Professzionális Szolgáltatásainkat, csapatunk örömmel segít a termék bevezetésében.

További információ

KEYnote Magazin No. 25

  • Újítás és Folytonosság a Wibu-nál
  • VxWorks EDK a CodeMeter-el
  • Hacker Csapda
  • License Central Reporting

Letöltés

Kapcsolat

+36 1 280-8811

info@mrsoft.eu

Ötletek - használatra

014

Felhasználó (pl. üzletkötõ) azonosítása CmDongle (hardverkulcs) használatával. Bővebben

013

CodeMeter használata webes azonosításhoz, bejelentkezéshez. Alkalmazható árlisták letöltéséhez,

 

012

Viszonteladók számára bizalmas információk célzott eljuttatása - csak az tudja megnyitni a PDF-et, akinek a kulcsába a hozzá ...