perfect in protection

Hozzáférés védelem

A CodeMeter® Identity gondoskodik a biztonságos hozzáférésről a webes apllikációkhoz és a Szoftver-mint-Szervíz megoldásokhoz. A saját kulcs egy egyedi "újlenyomata" a felhasználónak. Ez biztonságosan tárolódik a CmDongle-ban vagy helyileg a vásárló PC-jén titkosított formában. Asszimetrikus kriptográfia garantálja a maximális biztonságot. Az a felhasználó aki használja a CmDongle-t, már használ licencet vagy más hozzáférést.

Előnyök

  • Jelszó szaglászás és adathalászat végzése lehetetlen
  • Maximális védelem az asszimetrikus titkosítás használatával
  • Rugalmas és mobil használat
  • Egyszerű kezelés a multifunkcionális eszközök által

Hogyan működik a CodeMeter® hozzáférés kezelés?

A CmDongle vagy a PC-hez kötött titkosított CmActLicense tartalmaz egy saját 224 bit ECC (Elliptic Curve Cryptography) kulcsot. Technikai szemmel nézve egy 224 bites ECC kulcs megegyezik egy 2048 bit RSA kulccsal. A megfelelő publikus kulcs egy adatbázisban van tárolva a szerveren.

Amikor a felhasználó belép (log on), a szerver létrehoz egy (véletlenszerű) igazoltatási kérelmet és elküldi a felhasználónak. Miután megkapta a kliens, aláírja ezt az kérelmet a felhasználó privát kulcsával és visszaküldi a szervernek. A szerver a felhasználó publikus kulcsával hitelesíti az aláírást, azaz a felhasználó "személy azonosságát". Ez a két kulcsos eljárás biztosítja, hogy a publikus kulcs szerveren való tárolásával sem tudja egy támadó a felhasználónak kiadni magát (még akkor sem, ha konkrétan megszerzi a kulcsot a támadó), mivel a hiteles aláíráshoz a privát kulcs kell, az pedig felhasználó saját gépén van, a támadónak nem elérhető.

Hozzáférés Védelem a Public és Private Kulcsokkal

 

Azonosítási Ciklus

 

KEYnote Magazin No. 25

  • Újítás és Folytonosság a Wibu-nál
  • VxWorks EDK a CodeMeter-el
  • Hacker Csapda
  • License Central Reporting

Letöltés

Kapcsolat

+36 1 280-8811

info@mrsoft.eu

Ötletek - használatra

014

Felhasználó (pl. üzletkötõ) azonosítása CmDongle (hardverkulcs) használatával. Bővebben

013

CodeMeter használata webes azonosításhoz, bejelentkezéshez. Alkalmazható árlisták letöltéséhez,

 

012

Viszonteladók számára bizalmas információk célzott eljuttatása - csak az tudja megnyitni a PDF-et, akinek a kulcsába a hozzá ...