perfect in protection

Szoftver védelem

Könnyű és biztonságos védelem a szoftvere számára

A szoftver manapság a mindennapok része: programok a munkahelyen, játékok otthon, programozott gépvezérlések az iparban. Az elmúlt néhány év során a szoftver alkalmazások egyre inkább elsősorban a szerver és virtuális felhő környezetébe kerültek. A helytől függetlenül a szoftverek fejlesztése és értékesítése időigényes és költséges folyamat.

A kalózkodás által okozott kár

A szoftver kalózkodás a szoftverértékesítők legnagyobb gazdasági kára. A meg nem vásárolt szoftver használata fenyegeti a cégek gazdasági létét. Egy nemrégiben készült tanulmány szerint a Business Software Alliance (BSA), a globális konzorcium érdekeit képviselő szoftvergyártók mintája alapján kimutatta, 43%-a PC szoftvereknek világszerte kalóz szoftver. Hogyan kerülnek ezek az illegális példányok forgalomba? Alapvetően három úton. Először is a szoftver kalóz úgy lép fel mintha ő egy kereskedő lenne és elhiteti a vásárlóval, licencelt szoftvert vásárol. Másodjára és talán leginkább elterjedt út a licencelt szoftverként alkalmazás a cégeknél. Egy másik lehetőség az internetről letölthető szoftver "crack" (kész feltörési megoldás).

A megoldás: CodeMeter®

Mit tehet Ön ezek megelőzésére?
Teljesen állítsa meg a kalóz másolatok készítési lehetőségét, vagy tegye azt végtelenül nehézzé. Mindkét esetben a Wibu-Systems terméke lehet a tökéletes megoldás Önnek! A klasszikus PC szoftvernél a legfontosabb eredmény megelőzni a kalóz másolatokat és biztosítani a licencek utáni bevételt.

Az iparágnál azonban a fő törekvés megvédeni a befektetést a visszafejtés megelőzésével. Még a Stuxnet féreg működése előtt, az integritás védelem a biztonsági-megfelelés ipari telepítéseiben volt a népszerű téma a beszélgetésekben. Manapság a szerver és felhő szoftverek adatai, hitelesítési és adat kalózkodási kérdések vannak mindig kiemelten a napirenden.

A Wibu-System CodeMeter® technológiája egyedülálló az egész világon és általános, mégis rugalmas megoldásokat kínál a fent leírt helyzetek mindegyikére.

Függetlenül attól, hogyan szeretné megvédeni a szoftverfejlesztését egy dongle (CmDongle) vagy egy gép-specifikus licenc fájl (CmActLicense) segítségével, a CodeMeter® használatával egyszerű és hatékony kezelést és jövedelmező eredményt kap.

KEYnote Magazin No. 25

  • Újítás és Folytonosság a Wibu-nál
  • VxWorks EDK a CodeMeter-el
  • Hacker Csapda
  • License Central Reporting

Letöltés

Kapcsolat

+36 1 280-8811

info@mrsoft.eu

Ötletek - használatra

014

Felhasználó (pl. üzletkötõ) azonosítása CmDongle (hardverkulcs) használatával. Bővebben

013

CodeMeter használata webes azonosításhoz, bejelentkezéshez. Alkalmazható árlisták letöltéséhez,

 

012

Viszonteladók számára bizalmas információk célzott eljuttatása - csak az tudja megnyitni a PDF-et, akinek a kulcsába a hozzá ...