perfect in protection

Szofver jövedelem (maximalizálása)

A hatékony Szoftver értékesítés egy olyan képesség, amivel maximalizálni lehet a piac által támasztott, folyamatosan változó követelményeknek megfelelõ szoftver eladási mutatókat. A mai kiélezett piacon a szûk költségvetés, a lassú bevétel növekedés és a végfelhasználói elvárások rákényszerítik a független szoftver és hardver gyártókat, hogy termékeiket együttmûködve kínálják. A dobozos szoftver termékek kora lejárt. A mai piac megköveteli a rugalmas licenkezelést, szállítást és menedzsmentet mindamellett, hogy a gyártó védeni akarja a szellemi termékét.

A szoftver törési megoldások egyre kifinomultabbak lesznek. Segítségükkel a szoftverek működése egyre gyorsabban visszafejthetõ és a védelmi rendszerük kiiktatásával szabadon másolhatóvá válnak. Tulajdonképpen egy komoly harc ez a gyártók részérõl, mert nem csak a szoftver eladások esnek vissza nagy mértékben, ami végsõsoron fejlesztési erõforrás elvonást jelent a gyártói oldalon, de egy komoly problémát is okoznak az iparnak a termékek integritásának megbontásával.

CodeMeter a szoftver pénzesítéséhez

A Wibu-System Codemeter Licenc Platformja egy olyan szoftver értékesítési megoldást ad a License Központtal, a CmActLicence-el és a CmDongle-al, amivel biztosíthatóak a bevételek és a szellemi tulajdon védelme úgy, hogy probléma mentesen lehet integrálni a meglévõ technikai megoldásokba és üzleti modellekbe. Ez egy egyszerû és rugalmas eladási folyamatot tesz lehetõvé, amivel biztosítható a profitábilis mûködés, kezdve az induló vállalkozástól a ipari méretekben készülõ termékekig bezárólag. Az AxProtector és IxProtector eszközök lehetõvé teszik, hogy minimális erõforrás ráfordítással lehessen beépíteni egy rendkívül komoly védelmet már meglévõ szoftver termékekbe is. Mindezek mellett ha a szoftver gyártónak további igénye lenne a védelem megtervezésére, hitelesített integrálására/telepítésére, akkor a Wibu-System Professzionális Szolgáltatásai bármikor állnak rendelkezésre.

A Frost & Sullivan nemrég kiadott egy tanulmányt (Fehér Könyvet) ami rávilágít a sikeres szoftverértékesítés különbözõ stratégiai pontjaira, kezdve a üzleti lehetõségeket hordozó licence-lési modellektõl a kódfeltörés elleni rugalmasságig. A dokumentum bemutatja, hogy a folyamatosan változó világ mennyire megköveteli, hogy a független fejlesztõk alkalmazkodni tudjanak a vásárlói igényekhez úgy, hogy kézben tudják tartani költségeket.

Sikeres Codemeter Implementációk

A Licence Central-al egyszerû, támogatott lépéseken keresztül lehet létrehozni online boltokat.

 • Clac-CN - egy tipikus példája egy olyan felületnek, ahol a regisztrált eladók és felhasználók e-kereskedelmi tevékenységet tudnak végezni, felhasználva a Kínai Bank fizetõs rendszerét a konkrét fizetés lebonyolításához.
 • Codemeter.com - egy további minta portal, ahol a független fejlesztõk felkínálhatják a szoftvereiket végfelhasználóknak. Innen képesek importálni az adatokat saját vállalati környezetükbe, "kiszállítani" licence-ket, nyomkövetni a tevékenységeket vagy támogatni a vásárlókat egy probléma megoldó felületen keresztül.
 • LicenceShop.eu - egy saját kezdeményezés a hazai fejlesztők és vásárlók számára. További információkért kérem keressen.

Codemeter Elnevezések

 • License Central: Egy web-szervíz alapú licenc kezelő megoldás a licencek létrehozására, aktiválására, frissítésére, nyomon követésére és nyilvántartására. Egy Portál képességét nyújtja a végfelhasználói licenc kezelésnél.Könnyen integrálható az ERP és CRM rendszerébe a modern megrendelés és menedzsment eljárásai számára.

 • AxProtector és IxProtector: Ezek a fejlesztői eszközök a 128 bites AES Titkosítási eljárást használják a feltörés- és visszafejtés elleni védelemre

 • AxProtector (Automatic Executable Protection) titkosít és véd az alkalmazásának forráskód változtatása nélkül, így az nem fog futni a CodeMeter licenc nélkül.
 • IxProtector (Individual Executable Protection) egy további biztonságot ad nagyon kevés forráskód változtatás nélkül az egyedi funkciók vagy eljárások titkosításakor a saját titkosítási kulcsainak alkalmazásával. Szintén hozzákötheti az egyedi licenc paramétereket az egyedi eljárásokhoz lehetővé téve a "pay per use" vagy "pay per feature" licencelést.
 • CmDongle: Egy teljes sorozata a hardver eszközöknek, többek között USB, SD Card, MicroSD Card, CF Card, stb. melyek biztonságosan tárolják a licenc modellek rugalmas tömbjét.

 • CmActLicense: Szoftver aktiválás (egy licenc fájl biztonságos hozzákötése a PC-hez vagy egyéb hardver eszközhöz).
 • Wibu Cloud: A Wibu-Systems által hosztolt támogatások kínálata
 • Wibu Concepts: Wibu-System Professzionális Támogató Csapata segít megtervezni és kibontakoztatni a szoftverének jövedelem termelő képességét lokális vagy Cloud környezeti megoldásnál. További részletekért kérem keressen!

 

 

KEYnote Magazin No. 25

 • Újítás és Folytonosság a Wibu-nál
 • VxWorks EDK a CodeMeter-el
 • Hacker Csapda
 • License Central Reporting

Letöltés

Kapcsolat

+36 1 280-8811

info@mrsoft.eu

Ötletek - használatra

014

Felhasználó (pl. üzletkötõ) azonosítása CmDongle (hardverkulcs) használatával. Bővebben

013

CodeMeter használata webes azonosításhoz, bejelentkezéshez. Alkalmazható árlisták letöltéséhez,

 

012

Viszonteladók számára bizalmas információk célzott eljuttatása - csak az tudja megnyitni a PDF-et, akinek a kulcsába a hozzá ...